Logotype

onsdag 26 november 2014

Resan börjar här...


Bakgrund...
49 och 65 år gamla, satte vi oss ner och gjorde bokslut över vårt liv ”so far”.
Begrundade vad vi skapat och hur vi kände för det. Vad som var bra och som vi ville ha mer av och vad som var mindre bra som vi ville rensa bort.
På tretton år hade vi byggt upp en värld älskad av många. Ett minihotell i en svensk småstad med gäster från när och fjärran. Gäster som många gånger anlände med stressveck i pannan och reste hem någon dag senare med ett avslappnat leende på läpparna. Gäster som reste hem fulla av inspiration. Gäster som reste hem kära på nytt. Det var en fröjd att få möta dessa tusentals människor och bli personlig vän med många av dem.
Så, ok – vi var duktiga på att skapa miljöer som fick människor att må bra såväl fysiskt som psykiskt. Allra bäst gick det på sommarhalvåret. Då var livet enkelt och härligt och gästerna strömmade till.
Vi ville alltså ha mer sommar i vårt liv!


Dagboksanteckningar

Måndagen den 23 september 2013
Vi är på Mallorca på vår årliga höstsemester.  Vi bor i ett litet hus med egen trädgård och pool i underbara Fornalutx, med vidunderlig utsikt över bergen. Tänkte att vi skulle börja fundera på vår framtid, så jag har bokat in några mäklare under veckan för att få kolla utbudet. Gud som jag älskar den här ön!

Onsdagen den 25 september 2013
Jag är kär. Jag kan inte äta. Det surrar i huvudet. Vi har hittat drömhuset! Eller mitt drömhus… Övriga delar av familjen ser potential.

Fredag den 27 september 2013
Idag har vi varit och tittat på huset igen. Det heter Can Clapa och är verkligen helt perfekt för oss.
Ett lagom stort hus på lite drygt hundra kvadrat till oss med en underbar uteplats. Två gästhus med egna kök, badrum och uteplatser. Och en stor tomt på 4000 m2. Massor av citrusträd, mandelträd, olivträd och gud vet allt… Nuvarande ägaren bjöd på sin egen mandellikör, den var ljuvlig och vi skojade om att receptet naturligtvis måste ingå i köpet.
(Bilden har jag lånat på Pinterest)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar