Logotype

måndag 18 maj 2015

Den som väntar på något gott...

Jag tror att mitt femtioförsta år har varit det tuffaste i mitt liv. Det ligger liksom inte för mig att gå och vänta på saker och ting. Mitt motto, (vilket alla de som känner mig väl känner till), är att gå från tanke till handling. Visst är det vissa saker som tar längre tid än andra, (som att iordningställa en vacker trädgård till exempel..), men att det skulle ta sådan evinnerlig tid att sälja ett hus, det kunde jag aldrig föreställa mig.

Ett halvår, max ett år, så såg det ut i min värld och det var mycket nära att bli just så, men det händer också att köpare hoppar av i sista sekund... Och efter att det hände i höstas orkade vi inte vänta på en ny intressent skulle dyka upp för att köpa huset i sin helhet, så vi beslöt oss för att bilda bostadsrätter och sälja huset i bitar.

"A Piece of cake" trodde jag som aldrig varit i en juridisk process innan... Vi hade ju stöd av bästa vännen som är ekonom + en slipad advokat med brf-bildningar som specialitet...
Som vi har slitit och kämpat nästan ända tills vi gav upp. Det är en jäkla tur skall jag säga, att vi har en stark och stabil relation och kan turas om att stötta varandra i svaga stunder...

Nu är vi framme. Nu är alla enheter sålda och nästa tisdag drar vi till Mallorca och köper vårt townhouse som skall bli In my Garden Soller! Och äntligen skall ni kära läsare få ta del av min utlovade berättelse, nu väntar nya vingliga vägar och oväntade turer. Och hur blir det bättre än så? Jiiiihaaaaaa!


 
1 kommentar:

 1. Hej Ulrika!
  Fantastiskt hus ni hittat i Soller.
  Skulle du kunna dela med dig av ngt mäklar tips på Mallorca
  känns som en djungel och svårt att få ngt grepp när man kikar över nätet.
  Tack
  Sarah

  SvaraRadera